Slip for at bruge skrabere

Syntes du at det tager lang tid at bruge en skraber, du gerne vil have friske glatte ben, fordi du meget gerne vil have den nye kjole du købte i går på. Men du ved godt at du kommer til at bruge lang tid, på at bruge en skraber på dine ben og andre steder på kroppen, hvilket du meget gerne vil undgå. Men hvordan undgår du dette, det kan du læse meget mere om herunder.

 

Spar meget tid og kræfter

En af de store årsager til at du ikke kan overskue, at du skal til at finde en skraber frem, barbere dine hår på kroppen. Det er fordi det ofte tager lang tid, derfor sker det ikke altid, selvom du i bund og grund har lyst. En ting der kan være en enorm hjælp, det kan være en ladyshaver, som i bund og grund er en barbermaskine, som er designet til kvinder. En ladyshaver går meget hurtigere, samt er mere effektiv end en skraber, den bliver heller ikke sløv med det samme.

 

Spar penge i det lang løb

En ladyshaver koster flere penge end en skraber, men det er kun et beløb du skal betale 1 gang, du skal ikke købe flere af dem hver gang du har brugt den. Det skal du ved en skraber, så du undgår at få skægpest, som er små røde knopper som klør helt vildt, på de områder du har anvendt en dårlig skraber. Ved at du køber en ladyshaver, kommer du ikke til at bruge flere penge, på at købe skrabere i flere år.

 

Holder i mange år

Danskere køber typisk engangsskrabere, hvilket også er rigtig fint, men man kan desværre kun bruge dem 1 gang før de skal smides ud. Det er forskellen på skrabere og en ladyshaver, en ladyshaver holder i mange år, så længe du behandler den pænt og holder den ved lige. En ladyshaver kan fungere i meget lang tid, selvom du bruger den flere gange i ugen, du skal dog huske at rense den efter brug.