Køb nu Betal senere finansieringsmuligheder

Brug af buy now pay later (BNPL) finansieringsmuligheder kan være en smart måde at strække dit budget på. Det kan hjælpe dig med at foretage et køb, som du måske ellers nødt til at udskyde på grund af dets høje omkostninger.

BNPL-udbydere som Affirm, Afterpay og Klarna samarbejder med e-handelswebsteder for at tilbyde afdragsbetalingsmuligheder ved kassen. Disse muligheder varierer med hensyn til renter, lånebeløb og tilbagebetalingsperioder.

Bekræfte

Affirm er et populært køb nu, betal senere (BNPL) firma, der tilbyder fleksible betalingsplaner uden skjulte gebyrer eller gimmicks. Kunder kan bruge deres Affirm-kreditkort til at foretage køb hos tusinder af detailhandlere online og personligt, inklusive Amazon.

Affirm prækvalificerer kunder baseret på deres kreditrapport og personlige oplysninger, giver dem mulighed for at købe op til en bestemt udgiftsgrænse. Hver gang de forsøger at foretage et køb, Bekræfter kontrollerer deres tilgængelige kredit under grænsen og godkender eller afviser derefter transaktionen.

Processen påvirker ikke din kredit score, men det kan være en god idé at tjekke med din långiver, før du ansøger om et lån gennem Affirm. Du bliver nødt til at give nogle grundlæggende oplysninger, herunder dit navn og adresse.

Affirm arbejder med et netværk af mere end 23.000 købmænd i hele USA og bakkes op af Better Business Bureau. Det har flere processer på plads for at beskytte forbrugerdata, og du kan shoppe hos en af dens partnere ved hjælp af et virtuelt kortnummer.

Afterpay

Afterpay er en buy-now, betalings-senere betalingsmetode, der giver dig mulighed for at sprede dine køb over fire ugentlige rater. Dette gør det lettere at budgettere dine udgifter, og er fantastisk til kunder, der ønsker at bruge ansvarligt uden at bruge et kreditkort.

Afterpay hjælper også mennesker, der kæmper for at få enderne til at mødes. Det har en modgang politik til at hjælpe dig med at foretage betalinger, der passer til dine omstændigheder.

På trods af dette er tjenesten ikke for alle. Det kan gøre store billetvarer uden for rækkevidde for mange kunder, og det kan også føre til gæld, hvis du ikke er forsigtig.

Den bedste måde at undgå dette på er at holde sig til dit budget og sørge for, at du har penge nok til at dække alle dine udgifter. Afterpay begrænser også din forbrugsgrænse baseret på din historie med tjenesten, og hvor konsekvent du foretager dine betalinger til tiden.

Klarna

Klarna er et køb nu, betal senere service, der giver kunderne mulighed for at sprede omkostningerne ved deres køb på tværs af flere rater. Dens service tilbyder tre betalingsmuligheder, herunder „Betal i 4.“

Virksomhedens system opdeler de samlede købsomkostninger i fire lige store rater, der opkræves automatisk hver anden uge. Det er en populær betalingsmulighed for mange kunder, men over 300 butikker med afbetaling forsinkede gebyrer kan anvendes.

Hvis du planlægger at bruge systemet, det er vigtigt at overveje din økonomiske situation, inden du træffer en beslutning. Du bliver nødt til at have penge nok til at dække betalingerne, og eventuelle sene gebyrer kan reducere din kredit score.

Det er også værd at bemærke, at Klarna foretager en blød kreditcheck, når du opdeler dit køb i 4 rentefrie betalinger, men dette vil ikke påvirke din kredit score. Ud over, appen rapporterer ikke din betalingshistorik til kreditbureauer, så længe du betaler til tiden og undgår returnerede betalinger.

Amazon Betalinger

Amazon Payments er en betalingsgateway, der giver Amazon-brugere mulighed for at bruge deres eksisterende Amazon-kontooplysninger til at foretage køb på tusinder af websteder på nettet. Dens 33 millioner kunder betyder, at det er en populær mulighed for e-handel sælgere, der ønsker at udvide deres rækkevidde.

Dette er især tiltalende for dem, der ønsker at sælge gennem nye kanaler eller tilbyde simpelt stemmesalg og betalinger på Alexa, for eksempel. Det er også en fantastisk måde at konvertere eksisterende Amazon-shoppere til at shoppe med dig på dit websted eller i butikken.

Derudover tilbyder Amazon Pay en række transaktionsmuligheder, der hjælper dig med at sælge mere effektivt, inklusive integrerede tilbagevendende betalinger og abonnementer. Det giver dig også mulighed for at give refusion, når det er nødvendigt, hvilket kan spare dig for meget tid og besvær i tilfælde af en ulykkelig kunde.

I modsætning til PayPal, hvilket kan være vanskeligt at integrere med mange e-handelsplatforme, Amazon Pay har en bred vifte af integrationer. Det fungerer med en række e-handelsplatforme, herunder Shopify og BigCommerce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *